Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2017 18:11 - СПЕЧЕЛИХТЕ БИТКАТА, ТОМА, НО ЩЕ ЗАГУБИТЕ ВОЙНАТА. ЗА КАКВО ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА РОВЕЩИТЕ ПО КОФИТЕ ГОВОРИШ? ТОВА Е ЦИНИЧНО.
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1438 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СПЕЧЕЛИХТЕ БИТКАТА, ТОМА, НО ЩЕ ЗАГУБИТЕ ВОЙНАТА. ЗА КАКВО ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА РОВЕЩИТЕ ПО КОФИТЕ ГОВОРИШ? ТОВА Е ЦИНИЧНО.
 Публикувано на 19.02.2017 / 10:45

image










Тома Томов: „Много хора ровят по кофите за боклук и нямат политическо представителство.“

До тук бях толерантен и, Бог ми е свидетел, че го правех заради правото на петте минути слава. Тома, хората имат нужда от възстановяване на гарантираното им по Конституция право на човешко достойнство. Достойната смърт, която е задължение на държавата по обществен договор гарантирана ли е, Тома? Да не би да греша, че всички български граждани, без значение от религия и етнос, са закачени от политиците на стълба на позора? Онзи стълб, който е необходим за всяване на ужас в живите, а не за слава на мъртвите. За какво политическо представителство на ровещите по кофите говориш? Това е цинично.

Нямам толерантност към глупостта, проявена от умен на външен вид човек. На кого мислиш обясняваш, че криминалния затвор в Белене, на който твоят баща е бил началник, е различно нещо от цялата касапница на този и съседния до него остров? И до днес, мили ми Тома, дупките, изкопани в брега на реката, в които са заравяни живи хора, стоят и само пияният от глупостта си българин не си вдига задника да отиде и да ги види лично. Тези хиляди души, закопани там и умрели като животни в адски мъки не ровеха в кофите, нали!? Те бяха диригенти, писатели, учители по пиано, даскали, будни интелектуалци и прочее личности, които дълбоко в себе си такива като теб не понасяте. Гнус ви е от тях, защото са бедни. А кой ги направи такива? Демокрацията ли или вие, които и днес се въртите на кормилото на държавната власт. Как не ви е срам, лицемери?

Не те мразя, Тома! Мразя да ми хвърлят в лицето кал хора, направени от кал. И не, не мразя и комунизма, защото вие имате качествата да убивате хора и с комунизъм, и без него. И в демокрацията доказахте, че го можете, и тези, които ви се възпротивят, доказахте, че може да превърнете във ваши пудели. Това, което нямате е любов! А без нея вие може да бъдете добри артисти в живота, но не и успешни войници. Спечелихте битката, Тома, но ще загубите тази война. Не, защото мразя някого, а именно защото съм награден да мога да ви обичам, въпреки вас…

imageНиколай Марков




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. zaw12929 - Към Николай Марков: фашизъм е да ...
22.02.2017 07:44
Към Николай Марков: фашизъм е да обвиняваш Томов, за баща му, повечето от хората в Белене бяха осъдени за кражди, присвояване, убийство по трансп. произшествие. Фашизъм е да представяш социализма, за престъпление, защото народът ни, избра и построи тогава индустриална България, която днес е съборена и сме излъгани, че ще имаме демокрация. Хората измират от глад. Томов не е от кал. Вас много уважавам- гледам ви в Делници, а тук написаното е трагедия за България, синовете на която не могат да се обединят, да заровят миналото и да работят за една обща кауза- просперитета на държава- станала колония. Ако тогава в Белене не бяха прибрани политическите глупаци, които очакваха Америка да ни освободи и тя бе дошла днес нямаше вече да има България-
Съжалявам.срамувам се от написаното- вие сте ми като си, Томов също и когато децата не се разбират- продължава унищожаването на България. Защо го правите?!
цитирай
2. liubitel - Предлагате ли нещо г-н Марков?
23.02.2017 00:59
Предлагате ли нещо г-н Марков?
Освен сеене на омраза.
Назови лицата, които са достойни да застанем зад тях.
Иво инжев? Александър Йорданов?Евгени Михайлов?
Обяснете ми значението на тази мисъл:"Не те мразя, Тома! Мразя да ми хвърлят в лицето кал хора, направени от кал. И не, не мразя и комунизма, защото вие имате качествата да убивате хора и с комунизъм, и без него." Това и робот не може да го съчини
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742633
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031